Žurnāli, kurus lasu es:

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Kas ir MGTOW un kādēļ vīriešiem par to jāzina!
Publicēts 29. janvārī, 2015.
Feminisms sen jau vairs nav par sieviešu līdztiesību, bet gan par dominanci pār vīriešiem. Feministes necīnas par darba vietām celtniecībā, mašīnbūvē vai mežistrādē - tās tiecās uz pārvaldi! Un ne tikai pārvaldi politikā, bet arī vīriešu dzīvē. Kad, ar viltu, gūta virsroka pār vīrieti, tāds visai ātri tiek pamests, ja ir izvēles iespēja (zema morāle). Nerunāju par to, ka atsevišķas sievietes nevar būt līdzvērtīgas vīriešiem, bet tas gan ir tikai izņēmums. Sieviete un Vīrietis nav radīti kā līdzvērtīgi, tāpat kā visi vīrieši savā starpā nav līdzvērtīgi. ~70% laulību šķiršanu tiek iniciaētas no sievietēm un sievietes arī visbiežāk krāpj. Tākā nav manīts, ka kāds Latvijā cilātu ģenderisma tematu (pat ne vīriešu portālos), nolēmu uzrakstīt par MGTOW un to, ka gandrīz katrs vīrietis no tā var tikai iegūt...

 Esi sava ceļa gājējs 

MGTOW izvērstā veidā nozīmē "Men Going Their Own Way" jeb Vīrieši Ir Sava Ceļa Gājēji. MGTOW aizsākumi meklējami 2000. gadā kad tika izveidots slēpts vīriešu tiesību forums, ko vairākas reizes dzēsa. Vai tas pauda kādu agresīvu nostāju, bija kults vai pat organizācija? Nemaz ar ne.  Tā drīzāk ir sievietēs un likumdošanā vīlusies vīriešu sabiedrība, kas vienojās kustībā. Tai nav līdera vai pat galvenās mājas lapas. Tas ir vīriešu prātos, atsevišķās vietnēs un vienlaicīgi, nav nekur... Tā ir mācība no citu vīriešu pieredzes par dzimumu uzvedību un sociālajām anormālijām. Tā ļauj vīriešiem, kas auguši bez Tēva, skaidrā, racionālā veidā, saprast, kas ir vīrietis un kāda ir tā patiesā loma cilvēku sabiedrībā, kāda ir adekvāta uzvedība no vīriešu skatu punkta, kādas prāta spēles izmanto sievietes, lai izdabūtu labumu sev un pēc tam vēlāk skrietu tālāk pie cita antiņa, kuru apslaukt, kas sievietēm,  katru dienu, mūsu acu priekšā, potē feministu slejās. Piebalsojot, vīriešu izdevumiem, kas pasniedz visai feminizētu skatu uz attiecībām. 

Starpcitu, statistiski, vīrieši pārdzīvo attiecību izjukšanu daudz spēcīgāk (1.5-3g.) kā sievietes (3mēn.).
Šo mācību var izmantot, lai veidotu veiksmīgas attiecības, jo sievietes skrien pakaļ un cenšas pakļaut sava ceļa gājējus, tajā pašā laikā daudzi no MGTOW izvēlas palikt vieni un neprecēties, jo, iespējams, tādu īsti labu sievieti atrast ir turpat vai neispējami. Nekas nav uzspiests, tas ir Tavs ceļš, kas ejams un neviens cits to neies!

Lūk arī skaidrojums no kāda cita skatupunkta par to kas tas ir: 

feminisms no sieviešu skatu punkta: 

Sociālais MGTOW eksperiments, par sieviešu amorālismu: 

Viens prātīgs sava ceļa gājējs, par sieviešu mīlestību: 

Kādas ir jūsu domas šajā sakarā? Vai ir veselīgi zināt, kādus trikus pielieto sievietes, lai savaldzinātu vīriešus tikai pašlabuma gūšanai?


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: